tijmenmarjorie.reismee.nl

Einde van de reis....

Lieve allemaal,

Inmiddels zijn we alweer bijna 2 weken terug in het koude Nederland. Na nog 2.5 week heerlijk relaxen op de thaise stranden was het tijd om onze fantastische reis af te sluiten. We hebben nog 2 dagen geshopt in Kuala Lumpur en zijn op 20 december op het vliegtuig gestapt richtingLondon. Dit ging helaas niet vanzelf.We hadden al 3 uur vertraging gehad en toen we eenmaal inhet vliegtuig zaten,moesten we erna een uur alweer uit vanwege een technisch mankement. Inmiddels was het 2.30 uur in de nacht. Toen het technische mankement verholpen was konden we nog niet weg, want toen moest het personeel nog gewisseld worden, wat ook niet vanzelf ging. Uiteindelijk steeg het vliegtuig om 11 uur 's ochtends op, waarna we om 16.30 uur in London aankwamen. Gelukkig zonder moeite naar ons hotel en meteen in slaap gevallen om 21 uur!! Het voordeel van vroeg naar bed was dat we ook weer vroeg wakker waren. Om 8.15 uur stonden we al in de ondergrondse op weg naar Buckingham Palace. De rest van de dag zoveel mogelijk proberen te bezichtigen en ondertussen ook nog lekker geshopt. Al met al een goede afsluiter en op deze manier konden we al een beetje wennen aan de kou, brrr!

We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor het lezen en de vele reacties op onze reisverhalen. Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we een fantastische reis gehad!!

jose

Hi Tijmen en Marjorie, ik wil jullie bedanken voor alle prachtige verhalen en de schitterende foto's. Fijn dat jullie gezond en veilig thuis zijn. Het zal wel even wennen zijn om weer in het ritme van alledag te komen.
Ik wens jullie een gezond, gelukkig en liefdevol 2011.
Groetjes Jose

jet

wij willen jullie bedanken dat wij deze reis mee mochten maken via jullie hele leuke verhalen en mooie foto´s.
jullie zullen deze reis nooit meer vergeten!!!
liefs, jet en dick

Bas

Jullie bedankt voor het thuisfront steeds te voorzien van de prachtige foto's en de uitgebreide reisverslagen.

Het heeft inspiratie gegeven.

Groetjes Bas

Margo

Hallo allebei, fijn dat jullie weer veilig gearriveerd zijn in het koude thuisland. Ook van mij een bedankje, dat ik veilig vanaf het bankje thuis, een beetje met jullie mee mocht reizen. Jullie hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Waarschijnlijk iets om nooit te vergeten. Succes allebei met het wennen aan de kou hier en hopelijk tot spoedig ziens.
Bedankt, Margo

Niek&Peet

Lieve wereldreizgisers,

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Hebben jullie gemist! Gelukkig hebben we jullie ondertussen al platgeknuffeld ; )
Thanx voor jullie fantastische reisverhalen! We hebben soms met de wereldbol gezeten om te kijken waar jullie waren, hebben in een deuk gelegen om jullie stellende apen, ruzie makende fiets-taxi chauffeurs enzo enzo. En hebben genoten van al die prachtige foto's! Thanx dat jullie je avonturen met ons wilden delen! Heel veel suuk6 met werken, solliciteren en weer wennen aan n ' normaal ' leventje in ons koude kikkerlandje!! Tot snel!
Liefs x
van ons

Conny en Rob Jongmans

Jammer dat ons leesplezier nu ook voorbij is
Bedankt dat jullie ons steeds een stukje van de wereld hebben laten zien

Michael

Tijmen/Marjorie,

Het was een fantastische ervaring, uiteraard voor jullie, maar door de vele foto's en mooie verhalen ook voor ons thuisblijvers. In één woord: "Geweldig"
Hier kan nog lang van worden 'nagenoten'!

Ik ben er zeker van dat jullie deze ervaring de rest van je leven kunt gebruiken in alles wat de toekomst nog te bieden heeft.

Groet en thanx,

Michael